Täby Blås Symphonic Band
Måndag 18 oktober, 2021 - Medlemssidorna
Startsida

Program
Program för orkestern och oktetten.

Medlemmar
Medlemslista och lediga platser.

Kontakta oss
Hur du tar kontakt med Täby Blås.

Gästbok
Skriv gärna i vår gästbok.

Länkar
Länkar till andra hemsidor.

Information in English
Short information for our foreign visitors.På vänortsbesök i Reinbek

2011-07-03
I år reste vi till Täbys vänort i Tyskland, Reinbek, för att besöka deras Schutzenfest några dagar i juli. Medan vi planerade som bäst för vår resa fick vi reda på att Täby nyligen tyvärr sagt upp sina vänorter, men det var inget som störde våra planer. Vi fick ett hjärtligt mottagande och borgmästaren själv tog emot oss och guidade runt i denna fina förstad till Hamburg.

På fredagskvällen hade vi en bejublad konsert på festivalområdet där vi fick uppleva tyskt gemyt med allt vad det innebar. Styrkta av alla applåder, god mat och god öl festade vi tillsammans med skytteföreningen som bjöd på en fest enligt god tradition.

Lördagen ägnades år kulturell rundvandring med förevisande av slottet och andra sevärdeheter i byn. På eftermiddagen var det så dags för konsert igen, denna gång på sjukhuset där vår musik sändes ut via internanläggningen till alla sjuksalarna. Vi hoppas att våra glada tongångar uppmuntrade några och kanske till och med hade positiva effekter för tillfrisknandet.

En häftig upplevelse att bli mottagna med sådan hjärtlig värme. Det vore trevligt om vi kunde bjuda tillbaka på samma sätt med kommunstyrelsens ordförande som guide i Täby ett par timmar på en fredag eftermiddag...

Aktuellt

Plutt 2021
Vill du spela i blåsorkester?

Plutt Söndag 5 december, 2021
Advent i Tibble
Nyheter
Nyheter 2019-12-07
Advent i Tibblekyrkan
Läs mer...
- - - - - - - - - - -
2019-10-19
Metropoler vi minns!
Läs mer...
- - - - - - - - - - -
2019-03-30
Från vaktparad till vita duken
Läs mer...
- - - - - - - - - - -
Nyhetsarkiv
© 2021 Täby Blås - Copyright information