Täby Blås Symphonic Band
Måndag 18 oktober, 2021 - Medlemssidorna
Startsida

Program
Program för orkestern och oktetten.

Medlemmar
Medlemslista och lediga platser.

Kontakta oss
Hur du tar kontakt med Täby Blås.

Gästbok
Skriv gärna i vår gästbok.

Länkar
Länkar till andra hemsidor.

Information in English
Short information for our foreign visitors.Vågspel

2007-08-18
Brunnsoktetten var i mitten av augusti inbjudna att spela på den stora radiokonferensen på Fårö, där det samlades folk från hela världen för att lyssna på föreläsningar och diskutera frågor kring hur diverse radiovågor på bästa och säkraste sätt kan spridas över vårt klot. Dessa vågor kunde vara av både lång och kort art, men i ärlighetens namn så måste vi erkänna att de flesta diskussioner i ämnet gick över våra huvuden.

Vi valde därför att förlita oss till den mer direkta vågutbredningen som brunnsmusiken ger, helt utan både förstärkare och radiosändare. Våra ljudvågor förgyllde förhoppningsvis konferensdeltagarnas dagar på denna fina ö redan från klockan 08.00 på morgonen när det var dags att hissa flaggan. Därefter spelade vi likt de gamla brunnsmusikerna hela dagen, med underhållning vid lunchen och till middagen. Mellan framträdandena varvade vi våra lediga timmar med repetitioner för att om möjligt försöka bli ännu bättre.

Som om inte allt spelande på Fårö vore nog hann vi även med två konserter inne i Visby, där vi hade den stora glädjen att få spela i den anrika Botaniska trädgårdens fina paviljong. En oväntat stor publik kom för att lyssna både på kvällskonserten och lunchunderhållningen.

Även en musiker kräver dock lite annan avkoppling än musik, så några timmar ägnades även åt att se oss omkring på ön samt åt att få smaka massor med god gotländsk mat och lokal dryck av diverse styrkor och slag.

När man har trevligt går en vecka väldigt fort och vi ser redan fram emot att få göra fler besök i samma anda snart igen.

Aktuellt

Plutt 2021
Vill du spela i blåsorkester?

Plutt Söndag 5 december, 2021
Advent i Tibble
Nyheter
Nyheter 2019-12-07
Advent i Tibblekyrkan
Läs mer...
- - - - - - - - - - -
2019-10-19
Metropoler vi minns!
Läs mer...
- - - - - - - - - - -
2019-03-30
Från vaktparad till vita duken
Läs mer...
- - - - - - - - - - -
Nyhetsarkiv
© 2021 Täby Blås - Copyright information