Täby Blås Symphonic Band
Måndag 18 oktober, 2021 - Medlemssidorna
Startsida

Program
Program för orkestern och oktetten.

Medlemmar
Medlemslista och lediga platser.

Kontakta oss
Hur du tar kontakt med Täby Blås.

Gästbok
Skriv gärna i vår gästbok.

Länkar
Länkar till andra hemsidor.

Information in English
Short information for our foreign visitors.Ruggigt värre

2007-02-01
Ruggigt januariväder, vardagkväll mitt i veckan och små möss som knaprat på elledningarna. Kan man tänka sig sämre förutsättningar inför årets första konsert?

Men tänk så trevligt det kan bli då många av våra musikvänner gick man ur huse och slöt upp på Karby gård där Brunnsoktetten hade utlovat mysig musik att kura skymning till. Vi fick i sista stund byta lokal från Hönshuset och fyllde i stället stora salen på gården med både smäktande toner, härlig kaffedoft och en entusiastisk publik. Det blir så härlig publikkontakt när man sitter bland lyssnarna och spelar och vi hoppas att vi lyckades skapa en musikalisk värme trots det ruggiga vädret utanför fönstren.

Som vanligt spelades musik ur vårt stora notarkiv med originalmusik från slutet av 1800-talet och det är fantastiskt att se att denna musikstil fungerar än idag om man har rätt publik. Det bjöds på många gamla godingar som flera kände igen från forna tiders parkkonserter med ortens blåsorkester.

Med denna lyckade start på året vågar vi lova att det inte var sista gången vi bjuder in till oktettmys på Karby gård. Nästa gång ser vi fram emot att få se även dig i publiken!

Aktuellt

Plutt 2021
Vill du spela i blåsorkester?

Plutt Söndag 5 december, 2021
Advent i Tibble
Nyheter
Nyheter 2019-12-07
Advent i Tibblekyrkan
Läs mer...
- - - - - - - - - - -
2019-10-19
Metropoler vi minns!
Läs mer...
- - - - - - - - - - -
2019-03-30
Från vaktparad till vita duken
Läs mer...
- - - - - - - - - - -
Nyhetsarkiv
© 2021 Täby Blås - Copyright information