Täby Blås Symphonic Band
Måndag 18 oktober, 2021 - Medlemssidorna
Startsida

Program
Program för orkestern och oktetten.

Medlemmar
Medlemslista och lediga platser.

Kontakta oss
Hur du tar kontakt med Täby Blås.

Gästbok
Skriv gärna i vår gästbok.

Länkar
Länkar till andra hemsidor.

Information in English
Short information for our foreign visitors.Fullsatt även i år

2003-11-30
Så var det då dags för årets oktettinsats för att sparka igång julen. Konserterna i Hönshuset på Karby gård börjar nu bli en etablerad företeelse i Täbys kulturliv.

Från första konserterna för sex år sedan har publiktillströmningen ständigt ökat. Vid lördagens föreställning var det över 100 personer som lyckades ta sig in och lyssna. Ett 30-tal fick tyvärr vända i dörren eftersom det redan var fullt. De första åhörarna hade bänkat sig redan innan vi hunnit packa upp våra notställ. På söndagen var det också fullsatt, även om det inte var lika trångt som dagen innan.

Temat för årets konserter var "En dag vid Brunnen - som det lät när det begav sig". Vi tog våra gäster på en resa genom en typisk dag vid det gamla brunnshotellet; från reveljen i den tidiga morgonen via morgonbönen, brunnsdrickandet, eftermiddagskonserten, dansen i parken och slutligen taptot. På programmet stod tidstypisk musik från vårt gamla notarkiv som du kan läsa mer om på annat ställe bland våra webbsidor.

Nu börjar vi jobba fram nästa program inför kommande spelningar och samtidigt funderas lite på vad vi ska hitta på för tema inför nästa års adventskonsert i Hönshuset.

Aktuellt

Plutt 2021
Vill du spela i blåsorkester?

Plutt Söndag 5 december, 2021
Advent i Tibble
Nyheter
Nyheter 2019-12-07
Advent i Tibblekyrkan
Läs mer...
- - - - - - - - - - -
2019-10-19
Metropoler vi minns!
Läs mer...
- - - - - - - - - - -
2019-03-30
Från vaktparad till vita duken
Läs mer...
- - - - - - - - - - -
Nyhetsarkiv
© 2021 Täby Blås - Copyright information