Täby Blås Symphonic Band
Måndag 18 oktober, 2021 - Medlemssidorna
Startsida

Program
Program för orkestern och oktetten.

Medlemmar
Medlemslista och lediga platser.

Kontakta oss
Hur du tar kontakt med Täby Blås.

Gästbok
Skriv gärna i vår gästbok.

Länkar
Länkar till andra hemsidor.

Information in English
Short information for our foreign visitors.Ungdomligt Täby Blås

2003-11-23
På söndag kväll var det dags för årets näst sista jubileumskonsert. Denna gång hade vi valt att bjuda in musikskolans duktiga elever till en samkonsert. Dessa ungdomar som vi hoppas kommer att ta över efter oss och föra blåsmusiktraditionen vidare.

Efter några repetitioner tillsammans under hösten var det så dags att möblera för en stor orkester på Tibbleteaterns scen. Så många blåsare var det längesedan som det fanns vid ett och samma tillfälle i Täby. Första delen av konserten framförde Täby Blås en egen konsert för att visa upp hur en fritidsorkester kan låta när den gör sitt bästa och efter paus var det dags för den stora orkestern med både unga och gamla musiker. Personen som höll ihop det hela var vår eminenta dirigent Kristina Lindby. Utan henne kunde vad som helst ha hänt.

I pausen framförde en flöjtkvartett ur musikskolan pausmusik med julanknytning, där publiken även fick höra en basflöjt.

Med tanke på den musikaliska insats som gjordes från alla våra unga kompisar ser vi tillväxten som tryggad, även om vi kanske skulle vilja se några fler oboer och fagotter för att göra klangen komplett.

Ännu ett lyckat projekt som vi gärna gör om fler gånger. Ett stort tack till alla som medverkade till att göra detta möjligt!

Aktuellt

Plutt 2021
Vill du spela i blåsorkester?

Plutt Söndag 5 december, 2021
Advent i Tibble
Nyheter
Nyheter 2019-12-07
Advent i Tibblekyrkan
Läs mer...
- - - - - - - - - - -
2019-10-19
Metropoler vi minns!
Läs mer...
- - - - - - - - - - -
2019-03-30
Från vaktparad till vita duken
Läs mer...
- - - - - - - - - - -
Nyhetsarkiv
© 2021 Täby Blås - Copyright information