Täby Blås Symphonic Band
Måndag 18 oktober, 2021 - Medlemssidorna
Startsida

Program
Program för orkestern och oktetten.

Medlemmar
Medlemslista och lediga platser.

Kontakta oss
Hur du tar kontakt med Täby Blås.

Gästbok
Skriv gärna i vår gästbok.

Länkar
Länkar till andra hemsidor.

Information in English
Short information for our foreign visitors.Fest på Muren

2003-03-30
Sista lördagen i mars gick i festens tecken. Vi inledde vårt jubileumsår med en hejdundrande konsert på Piperska Muren. Ett stort antal biljetter hade sålts i förköp och dagen till ära bjöd vi samtliga på fika i pausen vilket gjorde att vi fyllde både Spegelsalen och Wienerrestaurangen med firande kaffegäster.

Programmet inleddes som sig bör med en storslagen fanfar och fortsatte med blandad musik och mycket svenska inslag, både nyskrivna och gamla godingar. Eftermiddagens dirigent, Kristina Lindby, hade lagt ner mycket jobb på att få oss att spela som det var tänkt vilket gav utdelning i en uppskattad tillställning.

Dagens höjdpunkt var dock vår unge gästartist, Daniel Eliasson, som framförde musik på ackordion vilken fick hela salen att hålla andan. Trots sina blott åtta år hade han ett tryck i bälgen som skulle göra mången dragspelare avundsjuk. Att så mycket musik ryms i ett enda instrument, med en så liten kille bakom knapparna, är svårt att förstå. Vi är mycket glada över att vi lyckades engagera honom för att skapa extra feststämning och önskar honom lycka till i sina fortsatta musikstudier. Närmast är han på väg ner till Italien i maj för att tävla med sin musik.

När de sista applåderna hade klingat ut återstod vår jubileumsmiddag som gick av stapeln i angränsande Oscarssalen, men den berättar vi mer om vid annat tillfälle.

En lyckad start på ett förhoppningsvis fortsatt lika trevligt jubileumsår.

Aktuellt

Plutt 2021
Vill du spela i blåsorkester?

Plutt Söndag 5 december, 2021
Advent i Tibble
Nyheter
Nyheter 2019-12-07
Advent i Tibblekyrkan
Läs mer...
- - - - - - - - - - -
2019-10-19
Metropoler vi minns!
Läs mer...
- - - - - - - - - - -
2019-03-30
Från vaktparad till vita duken
Läs mer...
- - - - - - - - - - -
Nyhetsarkiv
© 2021 Täby Blås - Copyright information